Uusi kuvasto on ilmestynyt

Uusin Tempur-tuotekuvasto on saapunut!

Uusi kuvasto on saapunut myymäläämme. Kuvastomme ei ole vain tuotekatalogi vaan siinä on myös hyvin kattavasti muutakin tietoa. Ensimmäisiltä sivuilta voitte lukea kuinka Nasa kehitti Tempurin ja miten tämä keksintö on nykyään useassa maassa markkinoiden paras vuode. Myös terveydenhoitoalan suosituksista, nukkumisergonomiasta sekä paremmista yöunista voitte lukea kuvasto alkupuolelta. Pikajuoksija Lotta Harala, nyrkkeilijä Eva Wahlström sekä pika-aitajuoksija Nooralotta Neziri jakavat myös Tempur-kokemuksiaan kuvastossa.

Uusimpina tuotteina kuvastossa ovat Tempur® Stay-vuode sekä Tempur® Move-säätövuode. Molempien vuoteiden verhoilu on valittavissa kahdeksasta tyylikkäästä eri värivaihtoehdosta. Vuoderungot ovat vankkarakenteisia sekä joustosälepohjaisia. Move-säätövuoteen SlideBack toiminto lisää säätövuoteen mukavuutta pitämällä ylävartalosi samassa kohdassa nostaessasi selkäpäätyä ylöspäin. Näin vieressä nukkuva, yöpöytä ja sen päällä mahdollisesti oleva lukuvalo pysyvät kokoajan samassa kohdassa eivätkä jää taaksesi.

Tempur-tuotteiden lisäksi uudessa kuvastossa on myös esiteltynä Tempur Brand Store -myymälöistä saatavia Lexington- ja Saana ja Olli -tuotteita. Lexington-tuotteisiin kuuluu mm. koristetyynyjä ja niiden päälisiä, päivä- ja torkkupeittoja, pyyhkeitä, kylpytakkeja, valaisimia ja mukeja. Saana ja Olli-tuotteisiin kuuluu mm. Ombracio-tyynyliina sekä sisustustyynyliinoja kahdessa eri koossa.

Voit hakea uuden kuvaston myymälästämme kotiin tarkempaan tutkintaan tai tilata nettisivuiltamme tästä linkistä.