TEMPUR patja- ja vuodeuutuudet Vantaan myymälässä

Esittelemme TEMPUR Stay & Move -vuodemalliston sekä uudistetun TEMPUR-patjamalliston

Uudistettu TEMPUR-patjamallisto tarjoaa uusia toiminnallisia etuja kuten CoolTouch-teknologian ja QuickRefresh-päällisen.

  • Uusi design: uusi moderni muotoilu, tyylikkäät harmaat sivut Elite- sekä Luxe-patjamallistossa ja huippuluokan tekstiili kaikissa TEMPUR-patjoissa.
  • Uusi korkeus: muhkea 30cm:n patjapaksuus Luxe- patjamallistossa
  • Uusi CoolTouch- ominaisuus: päällisen CoolTouch-ominaisuuden ansiosta patja tuntuu raikkaalta ja miellyttävän viileältä.
  • Uudet QuickRefresh-päälliset: Vetoketjullinen patjan yläosan päällinen helposti irrotettavissa Elite- sekä Luxe-mallistoissa. Tämä helpottaa päällisen pesua ja vaihtoa sekä parantaa patjan pitkäikäisyyttä. Pesu 60 asteessa.
  • Uusi tekstiili: pehmeä ja elastinen 3D-tekstiili Hybrid, Original, Cloud ja Sensation-patjoissa.

 


Nyt on siis hyvä aikaa uudistaa patjasi, esimerkiksi:

TEMPUR Supreme 21 cm -patja Original/Cloud/Hybrid -tunteella: 80x200cm 1559€

TEMPUR Elite 25 cm -patja Original/Cloud/Hybrid -tunteella: 80x200cm 1975€

TEMPUR Luxe 30 cm -patja Original/Cloud/Hybrid -tunteella: 80x200cm 2295€


 

Tyylikäs TEMPUR Move & Stay -vuodemallisto

Esittelemme myymälässä myös tyylikkään TEMPUR Stay & Move-vuodemalliston, joiden päälle sijoitat valitsemasi TEMPUR-patjan valitsemallasi tunteella ja paksuudella.  TEMPUR Stay & Move -vuoteissa on kiinnitetty huomiota erityisesti niiden laatuun ja kestävyyteen, sillä vuoderungot on valmistettu lujasta sydänpuusta ja verhoiltu kulutusta kestävällä huonekalukankaalla. Kokonaisuuden viimeistelee vankkarakenteinen joustosälepohja. Värivaihtoehtoja on yhteensä seitsemän, vaaleanharmaasta tummanpunaiseen. Vuodepääty täydentää kokonaisuuden ja voit valita tyyliisi parhaiten sopivan jalkavaihtoehdon runsaasta jalkavalikoimasta.

TEMPUR Stay -sälepohjavuoteessa on mukana säädettävän ristiselän tukija ja pehmeä, hartiaseudulle joustoa antava hartiavyöhyke. TEMPUR Move- säätövuoteessa on slideback- toiminto, jonka ansiosta vuoteen pohja liukuu taaksepäin, kun nostat vuoteen selkäosaa. Näin vuoteen asennon säätöä käyttäessäsi ylävartalosi pysyy aina samalla kohdalla kuin vieressä nukkujalla. Kyseinen toiminto mahdollistaa nukkujien keskustelun sekä häiriöttömän yhdessä nukkumisen.

 


Valitse tyylikäs TEMPUR Move tai Stay -vuoderunko patjallesi (jalat sis. hintaan), esimerkiksi:

TEMPUR Stay- vuoderunko: 80x200cm 535€

TEMPUR Stay- vuoderunko: 90x200cm 575€

TEMPUR Move- säätörunko: 80x200cm 1195€

TEMPUR Move- säätörunko: 90x200cm 1295€