Millennium-tyynytarjous!

Kaikki Tempurin ergonomisesti muotoillut Millennium-tukityynyt tarjouksessa – 20 € heinäkuun loppuun asti! Hinnat alkaen 109€ (norm.129€).

Ergonominen tukityyny selkä- ja kylkinukkujalle

Egonomisesti muotoiltu TEMPUR Millennium on tukityyny, jonka kaksitasoinen muotoilu sopii selkä- ja kylkinukkujalle. Tyynyn keskellä nukutaan selinmakuuasennossa ja kylkimakuulla pää sijoitetaan tyynyn korkeamman reunan päälle. Tukiominaisuuksiensa vuoksi Millennium-tyyny on erinomainen niskakivuista kärsiville sekä auttaa niiden ennaltaehkäisyssä. Tyyny vähentää myös kuorsausta, sillä tyynyn muotoilu pitää pään linjan suorassa ja näin hengitystiet avoimena.

Kokoja löytyy S-XL.

Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa usein t-paitakokoamme. Jos käytät siis M-koon t-paitaa, on oikea tyynyn koko mitä todennäköisemmin myös M-koko.

Oikeankokoisen ja -mallisen TEMPUR-tyynyn valinnassa auttaa tyynyn valintakoneemme. Vastaat vain muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta suosittelemme Sinulle sopivinta TEMPUR-tyynyä. Siirry tyynykoneeseen >

Kysy lisää myymälästämme, autamme mielellämme sinua!