Joulun lahjavinkit

Anna läheisellesi joululahjaksi parempi unenlaatu!

Meiltä Tempurilta löydät parhaat lahjat niin ystäville, sukulaisille kuin puolisollesikin. Laadukkaat Tempurin tyynyt ja pientuotteet ovat oiva, erilainen ja varmasti mieluinen lahja. Alle olemme koonneet suosituimpia tuotteitamme lahjavinkeiksi:


TEMPUR-tyyny

Tyynyn avulla voit parantaa läheisesi hyvinvointia. Autamme mielellämme tyynyn mallin sekä koon valinnassa myymälässä tai puhelimitse. Malleja löytyy niin kylki- selkä kuin vatsanukkujillekin.

Ombracio – Moneen nukkuma-asentoon soveltuva tyyny – myös vatsanukkujalle.

Millennium – Ergonominen tukityyny kylki- ja selkänukkujalle.

Original – Ergonominen tukityyny kylkinukkujalle.

Ja paljon muitakin malleja löytyy!

Hinnat alk. 119 €, riippuen mallista ja koosta.


TEMPUR-matkatuotteet

Meiltä löydät monipuoliset ja toimivat matkatuotteet. Täydellinen lahjavalinta henkilölle joka matkustelee paljon, on se sitten autossa tai lentokoneessa.

TEMPUR Transit -niskatyyny on kätevä kumppani matkoilla, sillä se  tukee niskaa ja on loistava apu epämukavissa asennoissa. TEMPUR Transit -niskatyyny ehkäisee matkoilla aiheutuvia ikäviä kipu- ja jännitystiloja.

Transit -selkätyyny soveltuu minkä tahansa istuimen ja selän väliin laitettavaksi ristiseläntueksi. Pienen kokonsa ansiosta tyyny on helppo ottaa mukaan matkoille tai vaikka autoon. Irrotettava ja vesipestävä päällinen. Koko: 30×25×6 cm.

Täältä näet kaikki matkatuotteet!


Lexingtonin vuodevaatteet ja sisustustuotteet

Myös vuodevaatteet ja makuuhuonen ilmapiiri vaikuttavat uneen. Lexingtonilta löydät pehmeät ja hengittävät vuodevaatteet monissa eri kuoseissa.

Esim.

Tyynyliinat 50x60cm alk. 32 €

Pussilakanat 150x210cm alk. 149 €

Torkkupeitto 130x170cm 169 €

Pyjamat alk. 89 €

Kysy lisää myymälästämme tai tule tutustumaan paikanpäälle!