TEMPUR mukana I love me-messuilla 20.-22.10.2017

TEMPUR I love me-messuilla osastolla 6u10

TEMPUR on taas tuttuun tapaan mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä I love me-messuilla  20.-22.lokakuuta. I love me-messut on Pohjoismaiden suurin kauneuden, hyvinvoinnin, terveyden ja muodin tapahtuma. Meidät löydät Hoidetaan terveyttä -alueelta hallista 6.

Hyvä uni on yksi tärkeimmistä osista hyvinvoinnin kokonaisuutta. Hyvällä nukkumisergonomialla parannat yöuntasi sekä ennaltaehkäiset ja vähennät niska- ja selkäkipuja. Nukkumisergonomiaan vaikutetaan ennen kaikkea tyyny- ja patjavalinnoilla. Patjan ja tyynyn on tuettava vartalosi fysiologiseen eli luonnolliseen asentoon päästäen kehon lepäämään ja palautumaan päivän rasituksista yön aikana. Haluamme parantaa jokaisen yöunta, joka yö, kaikkialla maailmassa, kertoo Vantaan Brand Store myymälän myymäläpäällikkö Jenna Räisänen. Terveys ja kauneus kulkevatkin käsi kädessä, kun on nukkunut hyvin, keho ja mieli voi paremmin. Puhutaankin usein kauneusunista, ja tottahan on että väsymys vaikuttaa meihin kaikin tavoin negatiivisesti, jatkaa Jenna.

Nyt pääset messuilla hyödyntämään nukkumisergonomian neuvojiemme vinkit hyvään uneen! Messuosastollamme nukkumisergonomian neuvoja opastaa sinua yksilöllisesti sopivan tyynymallin valinnassa ja korkeustarpeen mittauksessa. Pääset myös koenukkumaan eri patjamallit ja valitsemaan sinulle sopivan vuodekokonaisuuden edulliseen messutarjoushintaan! Messuilla esillä TEMPURin lippulaiva North-vuode ja uutuus Flexible Kajo-säätövuode by Eva Wahlström.

Lauantaina 21.10. osastollemme haastattelussa Suomen kärkikastiin kuuluva pikajuoksija Lotta Harala klo 15:00. Lotta kertoo mm. miten parantunut unen laatu ja TEMPUR ovat tehostaneet treenejä.

Tervetuloa osastollemme!