TEMPUR mukana OutletExpo-messuilla 10.-12.11.

TEMPUR OutletExpo-messuilla osastolla 1c31

TEMPUR on mukana taas syksyllä Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä OutletExpo-messuilla 10.-12.marraskuuta. Meidät löydät hallista 1, osastolta 1c31.

OutletExpo-messut ovat kuin Popup -kauppakeskus Messukeskuksessa. Messukeskus täyttyy erilaisista Outlet-tuotteista ja messuilla voikin tehdä todella edullisia löytöjä! Samalla lipulla pääsee Kädentaito, Elma ja Lemmikki-messuille.

TEMPUR on mukana myös Outlet-tuotteilla, mm. messumallivuoteet tulevat olemaan tänä syksynä messuilla edullisesti, vinkkaa Tempur Brand Store Vantaan myymäläpäällikkö Jenna Räisänen. Yleisesti Outlet-tuotteita ovat myymälän mallikappaleet, mallistosta poistuneet, virheellisesti toimitetut tai pakatut tuotteet. Toki messuilla on mukana myös uusia tuotteita, kuten Tempur-tyynyjä.

Osastolla pääsee myös nukkumisergonomian neuvojan kanssa kokeilemaan eri TEMPUR-tyyny ja patjamallit. Avustamme aina tuotteiden valinnassa, koska jokainen on yksilöllinen, pitää esim. tyynymalli ja koko valita aina nukkujan mukaisesti.

Isänpäivä on tänä vuonna taas messujen aikaan 12.11. Jos hyvä isänpäivälahja on vielä mietinnässä, niin ota isä, puoliso tai ukki mukaan ja tulkaa valitsemaan yhdessä sopiva TEMPUR-tyyny. Tyyny on loistava lahja! Tyyny on ennen kaikkea pitkäikäinen ja mukava, mutta myös ennaltaehkäisee ja vähentää niska- hartiaseutu ongelmia ja voi jopa vähentää kuorsausta!

Tervetuloa koenukkumaan ja tekemään löytöjä osastollemme!