Tempur-TPS yhteistyö

TEMPUR-TPS -yhteistyössä on ideana tuoda TEMPURin ja paremman nukkumisergonomian monet hyödyt TPS-pelaajille. Kyse on palautumisen turvaamisesta ja maksimoimisesta – tehounesta, jonka avulla pelaaja on tehokkaampi, vahvempi ja keskittyneempi. Parempi ja pidempi uni ei ole mahdollista ilman sopivia nukkumisen apuvälineitä, joista tärkeimmät ovat kehoon kohdistuvaa painetta vähentävät tyyny ja patja. Jos selän tai niskan asento on yöllä huono pelaaja ei pääse palautumaan treeneistä ja peleistä. Tai jos sänky on kova tai kimmoisa (esim. joustinpatja) se aiheuttaa kehoon kohdistuvaa painetta ja uni häiriintyy. Tällöin myös heikennetään tärkeää syvän unen vaihetta, jossa mm. erittyy kasvuhormonia, joka vaikuttaa sokeriaineenvaihduntaan ja sitä kautta lihasvoimaan. Tästä syystä TPS nukkuu Tempurilla.

Kun uni on ehjää ja riittävän pituista, urheilija palautuu paremmin, voi treenata intensiivisemmin ja motoristen taitojen oppiminen on parempaa. Huonosti tai liian vähän nukutun yön jälkeen ei olla parhaassa kunnossa myöskään henkisesti. Aikaisemmin keskittyminen on kohdistunut ehkä jopa liiankin yksipuolisesti ravintoon ja harjoitteluun, jopa yliharjoitteluun, vaikka tutkimukset ja kokemukset osoittavat, että oikean ravinnon ja treenaamisen lisäksi ”mestarit tehdään yöllä”.

Pelin parhaat paikat

Gatorade Centrin käytävällä olevan Tempur-vuoteen lisäksi jäähallille tulee myös Tempurin-moottorivuode jään reunalle kolmeen kotiotteluun. Moottorivuode tulee sijaitsemaan ravintola-alueella joten siinä pääsee pelin lisäksi nauttimaan myös tarjoiluista. Ja kyllä, tämä tarkoittaa sitä, että siitä voi myös katsoa peliä. Kotiottelut ovat ennalta valittuja ja ensimmäisessä näistä kotiotteluista moottorivuoteella nähdään maailmanmestari Eva Wahlström. Toisessa ja kolmannessa pelissä moottorivuoteella nähdään … sinut?

Avaamme tällä sivulla arvontalomakkeen, johon osallistumalla voit voittaa pääpalkintona “pelin parhaan paikan” eli päästä katsomaan peliä Tempur-moottorivuoteelta. Vuode on parivuode joten voit ottaa ystäväsi katsomaan peliä kanssasi! Pääpalkinnon lisäksi arvomme kaksi Tempur-tyynyä (arvo 99-189€). Arvonta järjestetään kolme viikkoa ennen peliä, jossa parhaalle paikalle on mahdollista päästä. Lisätietoa arvonnan ajankohdasta myöhemmin.

Tutustu arvonnan sääntöihin >