VENEILYKAUSI

Nuku hyvin myös veneessä!

Tempur-patja sopii erinomaisesti myös veneeseen. Venereissulla kunnon yöunet ovat osa onnistunutta matkaa, silti moni nukkuu veneessä jo parhaat päivänsä nähneellä patjalla. Kulunut nukkuma-alusta on epämukava, häiritsee unta ja voi aiheuttaa selkäkipuja.

Vanhoja patjoja ei kannata kierrättää veneeseen. Kulunut patja on yksi selkäkipujen aiheuttaja. Joskus veneeseen valittu patja on liian ohut ja näin liian kova vartalolle.  Kovaan patjaan lantio ja olkapää eivät pääse painumaan riittävästi ja kova patja aiheuttaa vartaloon liikaa pintapainetta, jolloin pintaverenkierto heikkenee. Tästä usein johtuu öinen levoton liikehdintä ja kääntyily, joka heikentää unen laatua.

Tempur-materiaalista valmistetut patjat vähentävät kehoon kohdistuvaa painetta, mikä vähentää unta katkovaa levotonta liikehdintää ja ennaltaehkäisee sekä lievittää monia selkä-, ja niskakipuja. Patjat on helppo leikata veneeseen sopivankokoiseksi, tarvitaan vain terävä veitsi, mittanauha ja tussi. Tärkeää on myös pohjalevyn rei’itys tuuletuksen vuoksi.

Veneessä lämpötila vaihtelee: on kylmää, kuumaa ja myös kosteaa, jolloin patjan on hyvä olla hengittävä, jotta kosteus kulkeutuu patjan läpi. Tempur-materiaali tuulettuu avosoluisen rakenteensa ansiosta perinteisiä materiaaleja paljon paremmin.  Patjat voi jättää kylmässä hallissa säilytettävään veneeseen ja koska materiaali on alun perin suunniteltu ääriolosuhteisiin avaruuteen, kestää se myös pakkasta. Katso video tästä > https://www.youtube.com/watch?v=vdZ8xvoWJEA

VEDENKESTÄVÄT TEMPUR-TUOTTEET -50%

Tempurilta saat vedenkestävällä ja hengittävällä PU-päällisellä TEMPUR-tyynyt ja -tukityynyt. Osta töyssyiselle venematkalle myös iskua vaimentavat ja painetta vähentävät istuintyynyt.

Esim. TEMPUR Original S -tyyny 69,5 € (norm. 139 €)

TEMPUR istuintyyny 43x43x5cm 109,5 € (norm. 219 €)

Tarjous voimassa 31.7. asti tai niin kauan, kun tavaraa riittää.

 

Hauskaa veneilykautta ja tervetuloa Vantaan TEMPUR-myymäläämme!