PETARIN VAIHDOLLA TEET SÄNGYSTÄSI TEMPURIN

VANHA PETARI VAIHTOON JA TEMPURIA TILALLE!
TARJOUKSESSA TEMPUR 7 –PETARIT NYT -20%

Tempur Original 7 -sijauspatjat ovat klassikopatjojamme ja käyttäjiemme suosikkeja jo vuosien ajan. Tällä sijauspatjalla uudistat nykyisen, hyväkuntoisen vuoteesi aidoksi TEMPUR-vuoteeksi!

Sijauspatja vaikuttaa kehon asentoon ja mukavuuteen sekä siten unen laatuun. Sijauspatja helpottaa petaamista, parantaa hygieniaa ja säästää alla olevaa patjaa kulumiselta, kunhan sijauspatjaa vaihdetaan useasti. Ongelma on siinä, että moni unohtaa vaihtaa epämukaa petaria, joka on jo vuosia sitten painunut lyttyyn. Nykyään korkean hygienian aikaan sijauspatjan merkitys on muuttunut: sijauspatjalla viimeistellään tai parannellaan alla olevan patjan ominaisuuksia. Sillä voidaan vähentää painetta ja lisätä tukea eli parantaa nukkumisergonomiaa.

Ilman oikeanlaista sijauspatjaa esim. joustinpatjalla ei pysty nukkumaan vaan patja on liian kova ja mukautumaton vartaloon. Kuluneen sijauspatjan vähäisempi tuki ja tästä johtuvat virheasennot voivat tuntua kehossa aamuisin kipuna tai selän jäykkyytenä. Yön aikana lihakset, nivelsiteet ja nivelkapselit eivät ole päässeet palautumaan. Jos nukkujan on hankala löytää mukavaa nukahtamisasentoa, on tyynyn ja patjan tarkistamisen ohella syytä kiinnittää huomiota myös sijauspatjaan, joka usein on unohtunut vaihtaa, vaikka sitä nimenomaan pitäisi vaihtaa muutaman vuoden välein.

TILAA SIJAUSPATJA VERKOSTA >