TALVIALE: TEMPUR BREEZE -TYYNY 149€

TEMPUR BREEZE TYYNY ON COOL
ELI ERITTÄIN HENGITTÄVÄ JA RAIKAS

TEMPUR Breeze™ -tyyny on valmistettu TEMPUR Climate™-materiaalista, joka haihduttaa ylimääräistä kosteutta tarjoten näin raikkaamman nukkumiselämyksen. Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa ja Oeko-Tex® 100 sertifioitu. Päällinen on helppo irrottaa ja vesipestä.

Breeze-tyynyn koko on 60×50 ja valittavana on kolme erilaista tunnetta: Soft (pehmeä / XS-S -koko), Medium (puolipehmeä / M-koko) ja Firm (jämäkkä/ / L-koko).

Mistä tiedän mikä tyynykoko ja -malli on minulle oikea? TEMPUR-tyynyn valintakone auttaa!

Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Siksi olemme koonneet muutaman nyrkkisäännön tyynyn valintaan. Ensinnäkin tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa usein paitakokoamme. Jos käytät siis M-koon paitaa, on oikea tyynyn koko useimmiten M-koko.

Oikeankokoisen ja -mallisen TEMPUR-tyynyn valinnassa auttaa tyynynvalintakoneemme. Vastaat vain muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta suosittelemme Sinulle sopivinta TEMPUR-tyynyä.

https://fi.tempur.com/tempur-tyynynvalintakone/tyynynvalintakone.html

TILAA TEMPUR BREEZE -TYYNY VERKOSTA >