Tempur Vantaan 11v. synttärit!

 

Tempur Brand Store Vantaa täyttää 11 vuotta

Juhlimme synttäreitä supertarjouksella!

Synttäreiden kunniaksi Tempur Flexible Kajo -moottorivuode 160x200cm huipputarjouksessa alk. 2998€ (norm. 4998€) tai 83,27€/kk*. Etusi nyt siis jopa 2000€!

*Rahoitustarjous Nordea Tuohi 36kk koroton tasaerä, tilinhoitomaksu 5€/lasku.

Tempur  Flexible Kajo -moottorivuoteessa näkyy suunnittelija Eva Wahlströmin kädenjälki. Tämä tyylikäs kotimainen vuode on mahdollista personoida aivan oman näköiseksesi, sillä Tempur Kajo -vuoteeseen voit valita päädyn kuvitukseksi itse ottamasi tai valitsemasi kuvan.

Kajo -mallistossa nautit laadukkaan moottorisäätöisen TEMPUR -vuoteen terveyseduista, joka tutkitusti helpottaa niska- ja selkäkipuja ja edistää mm. jalkojen verenkiertoa. Moottorisängyssä yksilöllisyys korostuu entisestään, kun löydät aina parhaan asennon, haluatpa rentoutua kirjan tai telkkarin ääressä – ja ennen kaikkea nukkua hyvin!

Vuoteessa on 7 cm Tempur Original sijauspatjat, jotka on saatavilla joko perinteisellä jämäkällä tai hieman pehmeällä tunteella.

Tarjoushinta sis. 2kpl 80x200cm Kajo -säätörunko, 2kpl 80x200x7cm -sijauspatja ja 2kpl 20cm vaalea puu/t.ruskea pyöreä puu -jalkasarja. Pääty omalla kuvalla lisähintaan 945€. Toimitusaika arvioidusti noin 5-6 viikkoa.

Tämä ja monia muita huipputarjouksia myymälässämme kuun loppuun tai niin kauan, kuin tavaraa riittää. Katso esimerkiksi Outlet-tarjouksemme Huuto.net -kaupasta osoitteesta https://www.huuto.net/kauppa/tempur_brand_store_vantaa

Tervetuloa näkemään ja kokemaan Kajo Vantaan Brand Store -myymäläämme!