Kauppakeskus Tikkurissa on Eläintenpäivä 6.10.

Kauppakeskus Tikkurissa vietetään Eläintenpäivää lauantaina 6.10.

Eläinten viikko on vuosittain 4.–10.10. vietettävä teemaviikko, jonka ensimmäinen päivä on kansainvälinen Eläinten päivä. Suomessa Eläinten viikkoa on vietetty SEYn aloitteesta vuodesta 1959 lähtien. Eläinten viikolla nostetaan keskusteluun vuosittain vaihtuva ajankohtainen tai muutoin merkittävä eläinsuojeluteema. Tänä vuonna teemana on lemmikkieläimen vastuullinen hankinta. Voit osallistua Eläinten viikko keräykseen ja tehdä lahjoituksen, lisää tietoa https://www.elaintenviikko.fi 

Kauppakeskus Tikkurissa vietetään Eläintenpäivää lauantaina 6.10. Rapsutteluhetkiä ja koiruuksia on tarjolla puoli kahdestatoista eteenpäin, kun tanssivat koirat ja TV:stä tutut Sirkuskoirat esiintyvät. Myös Mun lemmikki -kuvakilpailun satoa on nähtävillä valokuvanäyttelyssä klo 11 eteenpäin.

Kauppakeskuksen ohjelma:

  • 11-15 Mun lemmikki – valokuvanäyttely
  • 11.30 Koiratanssia
  • 12 TV:stä tutut Sepän sirkuskoirat esiintyvät
  • 13 Heini Seppä kertoo koirien kouluttamisesta
  • 13.30 Koiratanssia

 

TEMPUR-lemmikkipatja tarjous:

Me Tempurilla rakastamme lemmikkejä ja meillä onkin nyt tarjota pieni erä TEMPUR-lemmikkipatjoja 80x50x15cm heti mukaan.  Tempur-materiaali muotoutuu kehon ja lämmön vaikutuksesta yksilöllisesti, jolloin kehon paino jakautuu patjalle tasaisemmin ja näin painerasituksen aiheuttama epämukavuus vähenee. Tassuttelija löytää levollisen nukkumisasennon, jossa voi rentoutua ilman unta häiritsevää kääntyilyä.

Hemmottele lemmikkiäsi ja samalla helli itseäsi! Kun ostat Tempur-lemmikkipatjan, saat Tempur North-tyynyn 99€ (norm.187€) tai jonkin muun Tempur-tyynyn -25% alennuksella. TEMPUR-lemmikkipatjaa löytyy pieni erä heti mukaan koossa 80x50x15cm: 150€ ja tilauksesta koossa 90x65x15cm: 190€. Kysy myös muut koot! Lemmikkipatjoissa on vetoketjulla irrotettava päällinen, jonka voi konepestä 60 asteessa. Patjojen väritys on tummansininen. TEMPUR North-tyynyjä on rajoitettu erä, tarjous voimassa ke 3.10 – la 6.10. tai niin kauan kuin tuotetta riittää.

Tervetuloa myymäläämme!