Stoo® aktiivituolit

Stoo® aktiivituolit saapuivat Tempur Brand Storeen!


Triangle:

Täysiverinen työtuoli, joka ei kuitenkaan pakota sinua pysymään paikallasi vaan päinvastoin aktivoi sinua pysymään liikkeessä. Stoo® Triangle muuttaa staattisen istumisen aktiiviseksi kuperan jalkaosan ansiosta ja istuinosan ennennäkemätön muotoilu takaa parhaan ergonomisen istumanautinnon. Kuminen pohja takaa hyvän pidon eikä tuoli luista alta. Kaasujousi on luonnollisesti pyörimätön, jotta käyttäminen olisi turvallista.

Korkeus: 57-86 cm
Paino: 6 kg
3 vuoden takuu

Saatavuus: Tilauksesta. Mallikappaleet nähtävissä myymälässämme.

Hinta: 432€

Rungon värit: Musta ja valkoinen
Istuimen värit: Musta, sininen, punainen, vihreä


Flex:

Flex on korkeussäädettävä aktiivituoli, joka sopii esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin. Tuoli on verhoiltu pohjaa lukuun ottamatta kokonaan joustavalla kankaalla. Korkeussäätö on tehty mahdollisimman helpoksi ja tuolia voi säätää miltä tahansa puolelta istuinosan alta löytyvästä korkeussäätölaipasta.

Korkeus: 47-66 cm
Paino: 5,4 kg
3 vuoden takuu

Saatavuus: Tilauksesta. Mallikappaleet nähtävissä myymälässämme.

Hinta: 310€

Väreinä musta ja lila


Mini:

Mini tuo aktiivisen istumisen aulakalusteisiin, kouluihin, päiväkoteihin tai vaikkapa kotiin lastenhuoneeseen. Se toimii myös rahina, jolle jalat nostaessasi pääset käyttämään lihaksiasi. Aktiivituoli, jota voidaan käyttää sisustuksen osana.

Tuoli on pehmustettu ja toimii hyvin pieninä ryhminä vaikkapa aulakalusteena tai aktiivisessa askartelutilassa. Tuolia on saatavilla kahdessa värissä. Kiinteän runkorakenteen vuoksi tuolissa ei ole korkeussäätöä.

Korkeus: 49 cm
Paino: 6,7 kg
3 vuoden takuu

Saatavuus: Tilauksesta. Mallikappaleet nähtävissä myymälässämme.

Hinta: 246€

Väreinä harmaa sekä lila


Stoo® aktiivituolit tuovat aktiivisuutta hetkiin, jotka vietät istuen!

Kysy lisää myymälästämme numerosta +358 50 5608350 tai sähköpostiosoitteesta joensuu@tempur.fi.