KUUKAUDEN TARJOUS: TEMPUR-FIT PEITOT -20 %

TEMPUR-FIT™ -peitto tasaa kehosi lämpötilaa läpi yön!

TEMPUR-FIT™-peittojen ainutlaatuista TEMPRAKON®-teknologiaa täydentää nyt myös toinen NASAn avaruustekninen innovaatio: FRESH-menetelmä. Peitto huolehtii automaattisesti ihannelämmöstäsi varastoimalla kehosi lämpöä ja palauttamalla sen yön aikana. Lisäksi se ehkäisee aktiivisesti kosteuden ja mikrobien syntyä, pitäen olosi raikkaana läpi yön. Kun öinen hikoilu ja kääntyily vähenevät, nukut entistä paremmin. Täytteenä eurooppalaista untuvaa (laatuluokka 1), päällinen 100% puuvillaa. Takuu 3 vuotta. Konepestävä 60 asteessa ja rumpukuivattava kosteuden poistamiseksi.

TEMPUR FIT™ -peittoja on saatavilla kahdessa mallistossa: Classic ja Premium. Kummassakin peittomallistossa on kaksi peittopaksuutta Light ja Standard. Standard-peitto sopii viileään makuuhuoneeseen (< 20 °C) ja nukkujille, jotka kaipaavat lämmintä untuvapeittoa yöksi. Light-peitto on ihanteellinen lämpimään makuuhuoneeseen (18 – 25 °C).

Premium -malliston ero Classic-mallistoon on se, että peiton päällinen on lämpötilaa säätelevää TEMPRAKON ADVANCE- materiaalia. Näin ollen Premium -malliston peitoissa lämmönsäätely on tehokkaampaa ja nopeampaa.

TILAA TEMPUR-FIT™ -PEITTO VERKOSTA >