Kestävän kehityksen viikko Isossa Omenassa 30.5.-5.6.

Juhlaviikon kunniaksi haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme edun uuden tyynyn hankintaa varten. Kun tuot myymäläämme vanhan tyynysi niin saat -20 € alennuksen valitsemastasi TEMPUR- tyynystä (norm. alk. 119 €).

Haluamme myös tämän viikon aikana tuoda esille ekologisuutta, ja sitä mikä tekee TEMPUR-materiaalista ympäristöystävällisen valinnan.

Tavoitteemme on käyttää vaarattomimpia ja ympäristöystävällisimpiä saatavissa olevia tuotteita ja teknisiä ratkaisuja. Esimerkiksi kaikki käytetyt polyolit ovat ”käsittelyversioita”. Se tarkoittaa, että ne on puhdistettu useassa vaiheessa. Ne on muun muassa ”höyrypuhdistettu” kaikkein pienimpienkin epäpuhtauksien kuten aldehydien poistamiseksi. Tästä osoituksena ovat myös Tempurille myönnetyt LGA-sertifikaatit.

Tempurin valmistus on huipputeknologiaa, jossa energiataloudellisuus on maksimoitu ja kaikenlainen hukka minimoitu. Tuotteiden laadukkuus ja pitkäikäisyys tekee Tempurista erittäin ekologisesti kestävän tuotteen. Ekologista on myös se, että tuotteen valmistus tapahtuu pohjoismaissa, eikä näin ollen synny pitkiä rahteja verrattuna moniin Copy Cat -tuotteisiin jotka valmistetaan Kiinassa.
Vanhat Tempur -tuotteet voidaan hävittää ympäristöystävällisesti polttamalla ja muuttamalla lämpöenergiaksi.


Tarjous voimassa ainoastaan Ison Omenan TEMPUR Brand Storessa 30.5.-5.6. Kysy lisää myymälästämme numerosta +358 40 215 7560 tai sähköpostiosoitteesta espoo@tempur.fi.