TEMPUR mukana I love me -messuilla 19.-21.10.2018

TEMPUR I love me -messuilla osastolla 6g10

TEMPUR on taas tuttuun tapaan mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä I love me -messuilla  19.-21.10. I love me-messut on Pohjoismaiden suurin kauneuden, hyvinvoinnin, terveyden ja muodin tapahtuma. Meidät löydät hallista 6.

Nyt pääset messuilla hyödyntämään nukkumisergonomian neuvojiemme vinkit hyvään uneen! Messuosastollamme nukkumisergonomian neuvoja opastaa sinua yksilöllisesti sopivan tyynymallin valinnassa ja korkeustarpeen mittauksessa. Pääset myös koemakaamaan eri patjamallit ja valitsemaan sinulle sopivan vuodekokonaisuuden edulliseen messutarjoushintaan, esim. Mallisängyt -30% ja kaikki Tempur-tyynyt -20%.

Messuilla mukana myös ensimmäistä kertaa upeat italialaiset Seletti -valaisimet, mm. Caractère -valokirjaimet ja Marcantonio Raimondi Malerban suunnittelema leikkisä Mouse-valaisin.

Osallistu messuosastollamme myös Tempur-tyynyarvontaan. Viisi onnekasta voittajaa saa itselleen vapaavalintaisen Tempur-tyynyn (arvo jopa 189€).

Lauantaina 20.10. klo 14.00 Klinikka-lavalla luento: Ota kipu haltuun – kivusta huolimatta täyttä elämää. Mitä voit tehdä kun sattuu? Tule kuuntelemaan kipuoireiden kokonaisvaltaisesta, hyvästä hoidosta modernin tutkimustiedon valossa. Luennon pitää Helena Miranda, lääk.tri, työterveyden dosentti. Ennen luentoa palkitaan Vuoden Auttaja. Palkinnon myöntävät Suomen Kipu ry ja Tempur Suomi Oy.

Arvomme lippuja I love me -messuille, seuraa meitä Facebookissa ja osallistu lippuarvontaan!

Tervetuloa osastollemme!