TEMPUR EASY CLEAN -TYYNY 149€

EASYCLEAN ON ENSIMMÄINEN TÄYSIN PESTÄVÄ TEMPUR TYYNY!

TEMPUR EasyClean -tyynyTyyny on valmistettu uudenlaisesta TEMPUR EasyClean™-materiaalista, joka mahdollistaa tyynyn pesun sekä rumpukuivaamisen. Tyynyn päällinen on 100 % puuvillaa ja tyyny voidaan konepestä 60°C -asteessa sekä rumpukuivata kaksi tuntia kerrallaan. Tyyny on täysin allergeenivapaa ja tyynyn päällinen on Oeko-Tex® 100 sertifioitu.

EasyClean-tyynyn koko on 60×50 ja valittavana on kolme erilaista tunnetta: Soft (pehmeä / XS-S -koko), Medium (puolipehmeä / M-koko) ja Firm (jämäkkä/ / L-koko).

Mistä tiedän mikä tyynykoko ja -malli on minulle oikea? TEMPUR-tyynyn valintakone auttaa!

Tyynyn koon ja mallin on valinta on hyvin yksilöllistä kuten esimerkiksi kenkien tai silmälasien valinta. Siksi olemme koonneet muutaman nyrkkisäännön tyynyn valintaan. Ensinnäkin tyynyn malli valitaan aina nukkuma-asennon mukaan. Yleisesti ottaen nukkuma-asentomme on se, missä asennossa nukahdamme iltaisin. Tyynyn kokoon vaikuttaa hartioiden leveys sekä patjan upottavuus ja kunto. Suuntaa antavasti voidaan sanoa, että oikeankokoinen tyyny vastaa usein paitakokoamme. Jos käytät siis M-koon paitaa, on oikea tyynyn koko useimmiten M-koko.

Oikeankokoisen ja -mallisen TEMPUR-tyynyn valinnassa auttaa tyynynvalintakoneemme. Vastaat vain muutamaan kysymykseen, joiden pohjalta suosittelemme Sinulle sopivinta TEMPUR-tyynyä.

https://fi.tempur.com/tempur-tyynynvalintakone/tyynynvalintakone.html

TILAA TEMPUR EASYCLEAN -TYYNY VERKOSTA >