Serena Williams vannoo hyvien yöunien nimeen – tämä on tennistähden salainen ase

Tennishuippu Serena Williams tietää, että onnistuneet yöunet ovat avain menestykseen pelikentillä.

Tenniksen nelinkertainen olympia- ja moninkertainen Grand Slam -voittaja ja WTA-listan ykkönen. Muotisuunnittelija. Yrittäjä. Hyväntekijä. Äiti. Serena Williamsissa on poweria sekä kentällä että sen ulkopuolella. Miten hänellä riittää voimaa tähän kaikkeen? Siten, että jo kymmenen vuotta hän on joka yö ladannut akkunsa Tempurilla.

– Pysyäkseni huippukunnossa tarvitsen syvää ja rentouttavaa unta, ja jo vuosikymmenen ajan sitä on tarjonnut Tempur, Williams vahvistaa.

– Tempur on ainoa patja, joka mukautuu täydellisesti kehoni muotoihin, joten nukun aina rauhallisesti – ja heti herättyäni olen valmis voittamaan kaikki vastukset niin kentällä kuin elämässäkin. Ja raskaana ollessani Tempurin tarjoama mukavuus ja täydellinen tuki olivat tärkeämpiä kuin koskaan.

Tenniksen kaikkien aikojen tähtipelaajiin kuuluvana ja yli vuosikymmenen Tempurilla nukkuneena Williams onkin oikea henkilö kertomaan, miten ratkaiseva merkitys unella on vaativassa harjoittelussa ja siitä palautumisessa. Tempur-materiaalin ainutlaatuiset painepisteitä lievittävät ominaisuudet auttavat palautumaan kovien peli- ja harjoituspäivien rasituksista. Muotoutuessaan yksilöllisesti vartalon mukaan kehon lämmön vaikutuksesta Tempur-materiaali kannattelee kehoa tasaisesti ja merkittävästi laajemmalla tukipinnalla kuin mikään muu patjamateriaali. Näin pintaverenkierto pysyy esteettömänä, levoton liikehdintä sekä kääntyily vuoteessa vähenevät ja unen laatu paranee.

Huippukunnossa pysyminen vaatii rauhallista ja palauttavaa unta

Williams on varma, että hän saa kiittää kunnostaan juuri Tempuria – se on varmistanut kovan harjoittelun ja timanttisen suorituskyvyn. Niinpä ikioma Tempur-tyyny seuraakin häntä turnauksiin ympäri maailmaa. Williams on niin vakuuttunut vuoteensa hyödyistä, että hän tarjoutui itse avuksemme kertomaan Tempur-eduista muillekin.

– Olen kolmevuotiaasta asti viettänyt lukemattomia tunteja kentällä, Williams sanoo.

Siksi kentän ulkopuoliset rutiinit – oikea ruokavalio, positiivinen mieli, unen laatu – ovat todella tärkeitä. Aloittaessani nyt aivan uuden matkan äitiyteen tulee hyvä uni entistä tärkeämmäksi. Odotan innolla kaikkea mitä on edessäni, myös tennisurallani – ja kohtaan sen Tempurin tuella.

Serena toimii Tempurin kansainvälisenä brändilähettiläänä

– Uskon tämän kampanjan nostavan myös meillä Suomessa ennen kokemattoman kiinnostuksen Tempur-tuotteita kohtaan, vakuuttaa Suomen maajohtaja Arto Melanko.

– Serena Williamsin huikean tarinan innoittamana yhä useampi asiakas herää ymmärtämään, että Tempur todella parantaa unen laatua – ja ennen kaikkea, että hän itsekin voi hankkia patjan, joka sopii hänelle täydellisesti. Myymälöissä nukkumisergonomian asiantuntijamme kertovat lisäksi, miten investointi uuteen Tempur-patjaan ja -tyynyn maksaa itsensä takaisin joka yö parempana unena.

Lue aiheesta lisää Iltalehden Uni ja terveys -sivustolla ja tilaa ilmainen opas ja kuvasto täältä.